دیدار امام جمعه اروند کنار با رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان

1399/11/4 شنبه

به گزارش خبرنگار وبدا در آبادان صبح امروز حجت الاسلام و المسلمین مهدی محمدی پور امام جمعه محترم اروند کنار با دکتر شکراله سلمان زاده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان دیدار و گفتگو کرد.
امام جمعه اروندکنار در این دیدار ضمن قدردانی از مجموعه بهداشت و درمان در موضوع مبارزه با کرونا اظهار داشت: اینجانب به نمایندگی از مردم و مسئولین اروندکنار امروز در دفتر رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان حاضر شدیم تا مراتب قدردانی و سپاس خود و مردم شریف اروندکنار را به این مجموعه بابت تلاش و زحماتی که در نبرد با ویروس کرونا در این یک سال گذشته داشته اند، اعلام داریم.

دکتر سلمان زاده نیز ضمن تشکر از حضور حجت الاسلام محمدی پور، از همراهی و همدلی مردم و مسئولینی که در این مدت دانشکده علوم پزشکی را حمایت کردند، قدردانی کرد.

در ادامه این نشست در خصوص برخی از مسائل مربوط به حوزه سلامت در منطقه اروندکنار بحث و تبادل نظر شد.

در این دیدار علاوه بر رئیس دانشکده، قائم مقام رئیس، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی و مشاور اجرایی دانشکده نیز حضور داشتند