رسیدگی به 976 مورد شکایت ثبت‌شده در سامانه 190 توسط مرکز بهداشت آبادان

1399/11/1 چهارشنبه

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان آبادان از رسیدگی به 976 مورد شکایت ثبت شده در سامانه 190 توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان آبادان خبر داد.

دکتر نجمه سیدآقامیری در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اعم مشکلات عرضه موادغذایی فاقد تاریخ مصرف معتبر، عدم رعایت بهداشت در محیط های کاری، ادارات و مراکز عرضه خدمات و موادغذایی و اماکن عمومی و همچنین عدم رعایت پروتکل بهداشتی مانند نزدن ماسک و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی و سایر مسائل مشابه مراتب را در اسرع وقت به شماره تلفن 190 اطلاع دهند.
وی عنوان کرد: شهروندان در سال جاری 976 شکایت در سامانه 190  ثبت نموده اند که بیشترین شکایات مربوط به نانوایی ها بوده است. این سامانه وزارتی است و شکایات ثبت شده بدون اعلام نام و شماره تلفن تماس گیرنده به رابط سامانه ابلاغ می شوند که پس از ابلاغ، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شکایات مورد نظر رسیدگی میکنند.
سرپرست مرکز بهداشت آبادان با اشاره به وضعیت حساس و شکننده ی موجود در خصوص کرونا در شهرستان اظهار کرد: ادارات و کسبه باید از ارائه خدمات به افرادی که ماسک نمی زنند خودداری کنند و در صورت عدم توجه به این موضوع و مشاهده آن، ابتدا تذکر و بعد اخطاریه صادر می شود و اگر این موضوع ادامه داشته باشد به تعطیلی نیز منجر خواهد شد.

دانشکده علوم پزشکی آبادان

كلمات كليدي :رسیدگیشکایتمرکز بهداشت آبادانشهروندانآبادانخبرنگار وب‌داتخلف بهداشتیسامانه 190