دوشنبه 5 آبان 1399
موضوع ایمیل :

معدوم‌‌سازی 8400 لیتر لبنیات غیرقابل ‌مصرف در شهرستان شادگان

1399/7/23 چهارشنبه

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: حدود 8400 لیتر لبنیات غیرقابل ‌مصرف در شهرستان شادگان معدوم شد.دکتر دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: در مهرماه سال جاری کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شادگان از محصولات تولیدی یکی از کارخانجات لبنی تحت پوشش نمونه‌برداری و محصولات را برای بررسی قابلیت مصرف به آزمایشگاه ارسال کردند.وی افزود: با توجه به دریافت جوابیه نامنطبق آزمایشگاهی و اهمیت سلامت مصرف‌کنندگان، موضوع پیش‌آمده توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و امور حقوقی بررسی و به علت نتایج نامنطبق آزمایشگاهی، انقضای تاریخ مصرف و تشخیص عوارض نامطلوب محصولات برای سلامت مصرف‌کنندگان، پس از انجام مراحل قانونی و قضائی در حضور کارشناسان این معاونت و نماینده شرکت،  تمام محصولات یادشده امحا شدند. مجیری بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را برای پیگیری و برخورد قانونی از طریق شماره تماس ۰۶۱۵۳۳۲۹۰۱۳ یا 190 به واحد رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو آبادان اطلاع دهند.

www.abadanums.ac.ir
كلمات كليدي :آباداندانشکده علوم پزشکی آبادانمعدوم‌‌سازی 8400 لیتر لبنیات غیرقابل ‌مصرف در شهرستان شادگانغذا و دارو