دوشنبه 5 آبان 1399
موضوع ایمیل :

جشنواره کارگاه‌های پاییزه دانشکده علوم پزشکی آبادان

1399/7/23 چهارشنبه

دانشکده علوم پزشکی آبادان جشنواره کارگاه‌های پاییزه ویژه دانشجویان برگزار می‌کند.

سارا مبارک، معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری این دانشکده در گفتگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: این دانشکده در پاییز امسال به منظور تقویت و رشد سطح تحقیق و پژوهش اقدام به برگزاری جشنواره کارگاه‌های رایگان ویژه دانشجویان با موضوعات گسترده و همراه با ارایه گواهی معتبر نموده است.وی گفت: در این جشنواره، کارگاه‌هایی با سطح مناسب و موضوعاتی از قبیل طرح پیشنهادی پایان نامه ، تحلیل داده با نرم‌افزار spss، آشنایی با فرآیند ثبت اختراع، آشنایی با نحوه انتشار مقاله، اصول نگارش مقالات علمی و پژوهشی، آشنایی با داوری، تحلیل و نقد پژوهش، آشنایی با طرح‌های فناورانه و محصول محور و رفرنس‌نویسی و مدیریت منابع ارایه خواهد شد و فرصت بسیار مناسبی برای دانشجویان به منظور ارتقای سطح پژوهش و تحقیق آنها فراهم می‌باشد.معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: شرکت در جشنواره کارگاه‌های پاییزه این دانشکده برای دانشجویان سراسر کشور میسر بوده و این سلسله کارگاه‌ها از مهرماه لغایت 30 آذرماه سالجاری به صورت مجازی و از طریق سامانه مربوطه برگزار می‌شود.

www.abadanums.ac.ir
كلمات كليدي :آباداندانشکده علوم پزشکی آبادانجشنواره کارگاه‌های پاییزه دانشکده علوم پزشکی آباداندکتر سارا مبارکspss