دوشنبه 5 آبان 1399
موضوع ایمیل :

انهدام بیش از 40000کیلوگرم موادغذایی غیر قابل مصرف انسانی در جنوب غرب خوزستان

1399/7/21 دوشنبه

بیش از40000 کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف انسانی در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان در6 ماهه اول سال 99 کشف و ضبط و پس از انجام مراحل اداری و اخذ مجوزهای قانونی از دسترس مصرف خارج و منهدم شد.

بیش از  40000 کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف انسانی در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان در6 ماهه اول سال 99 کشف، ضبط و پس از انجام مراحل اداری و اخذ مجوزهای قانونی از دسترس مصرف خارج و منهدم شد.جعفرربیحاوی، مدیر سلامت محیط و کارمعاونت بهداشت دانشکده آبادان در این خصوص اظهار کرد: با توجه به اقدامات انجام‌شده در حوزه این دانشکده و تجهیز تمام بازرسان به دستگاه‌های پرتابل کنترل موادغذایی و نمونه‌برداری‌ها از انواع موادغذایی عرضه‌شده در سطح واحدهای صنفی شهرستان‌های تابعه، در6 ماهه اول سال‌جاری به صورت دقیق 40069 کیلوگرم انواع موادغذایی غیرمجاز منهدم شد.وی تعداد بازرسی‌های انجام‌شده در این بازه زمانی از مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط را بیش از 34000 مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از  15000مورد مربوط به طرح تشدید است.ربیحاوی خاطرنشان کرد: همشهریان عزیز می‌توانند گزارش‌های تخلفات بهداشتی در مناطق شهری و روستایی را از طریق سامانه تلفنی 190 به منظور بررسی و پیگیری اعلام نمایند.

www.abadanums.ac.ir
كلمات كليدي :آباداندانشکده علوم پزشکی آبادانمواد غذایی غیر قابل مصرف انسانیجنوب غرب استان خوزستان