دوشنبه 5 آبان 1399
موضوع ایمیل :

پذیرفته شدن اولین دانشجوی دانشکده علوم پزشکی آبادان در دوره تخصص پزشکی

1399/7/21 دوشنبه

دکتر سارا مبارک معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: دانشجوی دوره پزشکی عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان در دوره دستیاری تخصصی پذیرفته شد

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: دانشجوی دوره پزشکی عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان در دوره دستاری تخصصی پذیرفته شد.دکتر مبارک در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد:سید ابوالفضل معاشی، دانشجوی دوره پزشکی عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان و از دانشجویان استعداد درخشان این دانشکده که به تازگی فارغ‌التحصیل و موفق به کسب مدرک دکتری پزشکی عمومی شده است، اولین دانشجوی این دانشکده است که موفق به پذیرش در مقطع تخصصی می‌شود.معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: این استعداد درخشان دانشکده علوم پزشکی آبادان توانست چهل و هفتمین دوره آزمون سراسری پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی را با موفقیت گذرانده و در اولین اولویت انتخابی خود در رشته جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز پذیرفته شود.

www.abadanums.ac.ir
كلمات كليدي :آباداندانشکده علوم پزشکی آبادانمعاون آموزشی،تحقیقات و فناوریسارا مبارکدستیاری تخصصیدانشگاه علوم پزشکی اهواز