چاپ مقاله عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در یکی از معتبرترین نشریات علمی جهان

1400/7/24 شنبه

مقاله ی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در یکی از معتبرترین نشریات علمی جهان با ضریب تاثیر IF: 39.89 به چاپ رسید.

به گزارش خبرنگار وبدا در آبادان و به نقل از اداره علم سنجی، معصومه اسدی؛ عضو هیات علمی گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آبادان، به همراه پژوهشگرانی از سایر کشورها موفق به چاپ مقاله در نشریه معتبر و بین المللی THE BMJ با رتبه کیفی Q1 و ضریب تاثیر IF:39.89  شد.

این مقاله ارزشمند با عنوان:
 Dietary intake and biomarkers of alpha linolenic and acid and risk of all cause, cardiovascular, and cancer mortality: systematic review and dose-response meta-analysis of cohort studies
با همکاری دکتر سارا مبارک؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان و متخصص بیماری های عفونی و به همراه جمعی از محققین از کشورهای نروژ، انگلستان، سوئد، کانادا و همچنین محققین داخلی، در نشریه علمی معتبر و بین المللی THE BMJ دارای رتبه کیفی Q1 با ضریب تاثیر 39.89 (IF: 39.89) به چاپ رسید.

نشریه علمی THE BMJ یکی از هفته‌نامه‌های مشهور و پرسابقه پزشکی است که نخستین بار با عنوان Provincial Medical and Surgical Journal  از سال 1840 به صورت مستمر منتشر شده است. پس از آن  با عنوان London Journal of Medicine به صورت ماهانه به حیات خود ادامه داد و از سال 1853 با نام امروزی خود THE BMJ ( British Medical Journal) به صورت هفته‌نامه در حال انتشار است.

دسترسی به این مقاله از طریق لینک زیر امکان پذیر است:

كلمات كليدي :معصومه اسدیدانشگاه علوم پزشکی آباداندکترسارا مبارک
تم سایت