منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/10/19 جمعه

مرگ ۳ نفر در تصادف دلخراش جاده روستای تنگه آبادان.

بر اثر سانحه ترافیکی برخورد موتور سیکلت با خودرو پژو در روستای تنگه شهرستان آبادان ۶ نفر کشته و مجروح شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان ،

دکتر امین منصور؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی آبادان در تشریح این خبر اظهار کرد:برخورد خودروی سواری پژو با موتور سیکلت در جاده روستای تنگه ۲ به تنگه سه موجب مرگ ۳ نفر و مصدوم شدن سه نفر دیگر شد.

منصور اظهار داشت: این حادثه چهارشنبه شب ساعت ۲۱:۳۴ به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ آبادان اطلاع داده شد که در پی آن ۳ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

مدیر فوریت های پزشکی آبادان با بیان اینکه متاسفانه این حادثه ۳ مصدوم و ۳ فوتی بر جای گذاشته بود، افزود: کارشناسان فوریت های پزشکی پس از ارایه خدمات اولیه درمانی به مجروحان، جهت ادامه روند درمانی مصدومان این سانحه را با آمبولانس به بیمارستان های شهید بهشتی و ۱۷ شهریور آبادان منتقل کردند.

ایشان با اعلام اینکه مجروحان وسایل نقلیه مذکور همگی مرد و بین ۱۰ تا ۳۴ سال سن داشتند، تصریح کرد: در این تصادف هولناک دو تن از مجروحان به علت شدت مصدومیت در دم جان باختند و مصدوم دیگر نیز پس از انتقال به بیمارستان شهید بهشتی آبادان و علیرغم تلاش های صورت گرفته کادر درمانی جان خود را از دست داد تا در مجموع فوتی های این سانحه ترافیکی به عدد ۳ رسید.

دکتر امین منصور در پایان گفت: تمام تلاش همکاران بنده در حوادث نجات جان مصدومان می باشد اما بهترین و کم هزینه ترین روش کاهش صدمات پیشگیری از بروز این حوادث می باشد.

اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی آبادان با بهره گیری از ۳۰ پایگاه امدادی فعال شهری و جاده ای بصورت ۲۴ ساعته آماده ارایه خدمات فوریت های پزشکی به مردم شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان می باشد.