منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/10/11 پنجشنبه

طلوع زندگی در کابین آمبولانس اورژانس 115 شادگان .

نوزاد پسر شادگانی آمبولانس اورژانس 115 را برای تولد انتخاب کرد .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان ، دکتر امین منصور رئیس اورزانس پیش بیمارستانی در این خصوص اظهار داشت :

در ساعت 02:57 بامداد به دنبال درخواست امداد خواهی از فوریت های پزشکی برای مادر باردار 39 ساله شادگانی ، بلافاصله یک تیم امدادی از نزدیک ترین پایگاه فوریت های پزشکی به محل اعزام شدند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی افزود : کارشناسان فوریت های پزشکی پس از حضور بر بالین بیمار و انجام اقدامات اولیه پیش بیمارستانی مادر بارداررا جهت اعزام به زایشگاه بیمارستان به آمبولانس منتقل کردند ولی به دلیل شدت یافتن درد های زایمان و قریب الوقوع بودن انجام زایمان ، تکنسین های اورژانس 115 شرایط را برای انجام زایمان در کابین آمبولانس فراهم کردند.

وی ادامه داد : کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی با اتکا به دانش و مهارت های خود ، حمایت های درمانی در حین زایمان را برای مادر باردارانجام دادند و به لطف پروردگار و کمک تکنسین های اورژانس 115 مادر باردار شادگانی سومین نوزاد پسر خود را با موفقیت و سلامت کامل در آمبولانس به دنیا آورد.

دکتر منصور بیان کرد: مادر و نوزاد پس از بهره مند شدن از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی جهت ادامه مراقب های تخصصی تر با آمبولانس اورژانس 115 به زایشگاه بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان منقل شدند.

ایشان این مهم را متذکر شدند :توصیه میشود مادران باردار با مراجعه به موقع جهت دریافت مراقبتهای بارداری از خطرات احتمالی زایمان های خارج از مراکز درمانی برای مادر و نوزاد پیشگیری نمایند.

مدیر فوریت های پزشکی در پایان یادآور شد: از شروع سال جاری تا کنون، این زایمان هشتمین زایمان موفق بوده که توسط کارشناسان اورژانس 115 دانشکده علوم پزشکی آبادان در آمبولانس انجام گرفته است.

آقایان مهدی زارعی و وحید نقدی نژاد کارشناسان فوریت های پزشکی در این ماموریت بودند.