منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/10/5 جمعه

خانم ۶۳ ساله آبادانی با اقدام به موقع اورژانس ۱۱۵ نجات یافت.

خانم ۶۳ ساله با احیا موفق فوریت های پزشکی آبادان به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان، دکتر امین منصور رییس اورژانس پیش بیمارستانی اظهار داشت:

در پی درخواست کمک برای خانم ۶۳ ساله آبادانی در ساعت ۰۲:۰۳ بامداد جمعه ۵ دی ۹۹ از مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ آبادان ، سریعا نزدیکترین واحد امدادی از پایگاه اورژانس ۱۱۵ ذولفقاری به محل حادثه اعزام شد.

منصور با اشاره به اینکه بیمار فاقد هیچ گونه علائم حیاتی بود، افزود: کارشناسان فوریت های پزشکی در اقدامی به موقع و موفق و با استفاده از دانش و مهارت خود اقدام به احیا خانم ۶۳ ساله کردند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی اظهار داشت : با ادامه احیاء قلبی تنفسی علائم حیاتی بیمار در داخل آمبولانس برمی گردد و بیمار جان دوباره ای می گیرد.

دکتر امین منصور در ادامه عنوان کرد: بیمار ضمن ادامه پایش علائم حیاتی و حمایت های تنفسی توسط کارشناسان فوریت های پزشکی جهت بررسی بیشتر و ادامه روند درمان به بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان منتقل می شود.

مدیر فوریت های پزشکی در پایان گفت : این اقدام موفق و قابل ستایش پرسنل فوریت های پزشکی آقایان رضا آرمون و ابراهیم نگراوی مورد تایید و توجه پزشک اورژانس بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان قرار می گیرد و دکتر یوسف کولیوندی برای پرسنل مذکور بصورت کتبی درخواست تشویقی می دهد.