منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/9/30 یکشنبه

به مناسب روز پرستار از پرستاران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان تجلیل شد.

در آیینی به مناسبت ولادت حضرت زینب و روز پرستار از پرستاران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان تقدیر و تشکر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

دکتر امین منصور در آیین تجلیل ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و گرامیداشت روز پرستار و تقدیر از خدمات این قشر زحمتکش، آنان را نماد صبر و استقامت در جامعه عنوان کرد و گفت: حضرت زینب(س) الگویی ماندگار و سرمشقی مناسب برای زنان مسلمان ایرانی است که امروز قشر پرستار در ایران اسلامی منش و رفتار این بانوی بزرگ را سرلوحه خدمت خود قرار داده و تجلیل از قشر پرستار و قدرشناسی زحمات شبانه روزی آنان، برای همه ما رسالتی انسانی و اسلامی است.

ایشان افزود: به برکت این روز و به پاس تلاش پرستاران و کادر درمان وضعیت ما نسبت به شرایط سخت کرونایی گذشته بهتر شده است و باید برای قدردانی از این قشر، باید از همه فضاهای حقیقی و مجازی استفاده کرد.

همچنین در مراسمی با حضور ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مسئولین ستادی از پرستاران شاغل درستاد مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی به نیابت از تمامی پرستاران اورژانس پیش بیمارستانی با اهدای گل و لوح تقدیر تجلیل شد.