منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/9/25 سه‌شنبه

دستان نجات بخش کارشناسان اورژانس 115 خرمشهر جان خانم 92 ساله را نجات داد.

با تلاش کارشناسان اورژانس 115 خرمشهر خانم 92 ساله به زندگی دوباره بازگشت .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان ، دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گفت :

در پی تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس 115 آبادان در ساعت 11:27 سه شنبه 25 آذر 99 و درخواست کمک جهت امداد رسانی به خانم 92 ساله خرمشهری ، بلافاصله مرکز ارتباطات اورژانس نزدیکترین پایگاه امدادی را به محل حادثه اعزام می کند.

مدیر فوریت های پزشکی افزود : پس از طی کمترین زمان ممکن کارشناسان فوریت های پزشکی بر بالین بیمار حاضر شدند و با انجام معاینات اولیه مشخص شد که خانم 92 ساله دچار ایست قلبی تنفسی شده است . تکنسین های اورژانس 115 بدون فوت وقت عملیات احیا پیشرفته را بر روی بیمار انجام دادند و خوشبختانه پس از چند دقیقه تلاش علائم حیاتی بیمار برمی گردد.

دکتر منصور ادامه داد: عملیات احیا در هیمن جا متوقف نشد و پس از برگشت علائم حیاتی بیمار ، کارشناسان فوریت های پزشکی مددجو را به آمبولانس اورژانس 115 منتقل و در آمبولانس حمایت های ثانویه تنفسی و پایش بیمار تا رسیدن به بیمارستان ولیعصر خرمشهر ادامه پیدا می کند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی در پایان با اشاره به اینکه این عملیات موفق مورد تایید طب اورژانس بیمارستان ولیعصر خرمشهر خانم دکتر محبوبه امیری قرار می گیرد ، گفت : طب اورژانس بیمارستان خرمشهر با صدور گواهی کتبی مهر تاییدی بر کارموفق و ستودنی کارشناسان اورژانس 115 زد و این حکایت از سطح آمادگی نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی دارد.

تکنسین های حاضر در این عملیات موفق آقایان رسول محسنی خواه و مصطفی خداد رحمی بودند .