منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/9/23 یکشنبه

تشکیل تیم ویژه طرح شهید سردار سلیمانی در اورژانس پیش بیمارستانی آبادان.

به منظور اجرای طرح آموزش ، بیمار یابی و جداسازی بیماران کرونایی طرح شهید سلیمانی تیم ویژه اورژانس پیش بیمارستانی آبادان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

در راستای اجرای دستورالعمل های ابلاغی سازمان اورژانس کشور و قرار گاه پشتیبانی  طرح سردار شیهد قاسم سلیمانی و به منظور هماهنگی و برنامه ریزی در اجرای طرح مذکور با معاونت های بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان کارگروه ویژه در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان تشکیل شد.

این جلسه به ریاست دکتر منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و با حضور کارکنان ستادی در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آّبادان برگزار گردید. پیگیری و تعامل موثربا کارگروه طرح شهید سلیمانی در معاونت بهداشتی و ثبت روزانه آمار در سایت اورژانس کشور جهت تجمیع اطلاعات و یکپارچه سازی فعالیت ها از مصوبات این جلسه بود.

همگام با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور طرح شهید سلیمانی در دانشکده علوم پزشکی آبادان در حال اجرا و پیاده سازی می باشد. دراین طرح افراد بیمار و مواجهه یافته با آنان شناسایی، ردیابی و رهگیری می شوند و بسته به شرایط افراد در نقاهتگاه های از پیش تعیین شده ایزوله و یا قرنطینه خواهند شد.