منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/9/20 پنجشنبه

برنامه تلویزیونی نسیم بهمنشیر با حضورمسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی آبادان روی آنتن رفت .

مسئول آموزش فوریت های پزشکی به منظور تشریح طرح امداد زمستانی اورژانس 115 در برنامه تلویزیونی نسیم بهمنشیر صدا و سیما مرکز آبادان حاضر شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

خانم مهتاب فیروزبخت مسئول آموزش و پژوهش اورژانس پیش بیمارستانی در گفتگو با برنامه زنده تلویزیونی نسیم بهمنشیر از صدا و سیما مرکز آبادان ، اعلام کرد:

با ابلاغ ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان جناب آقای دکتر منصور طرح امداد زمستانی اورژانس 115 از ابتدای آذر ماه شروع  و تا هفته آخر اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت. در این طرح اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی آبادان تمامی محورهای درون شهری و برون شهری را با آمادگی کامل و بصورت 24 ساعته پوشش امدادی خواهد داد.

ایشان افزود : علاوه بر پوشش سوانح جاده ای، تمامی ظرفیت ها و تجهیزات اورژانس 115 آماده مقابله با شرایط بحرانی احتمالی درفصل زمستان را خواهند داشت همچنین  تمهیدات و برنامه های لازم از قبل تهیه و پیش بینی شده است.
خانم فیروز بخت ضمن ارائه آموزش های لازم در رابطه با سوانح جاده ای ، مسمومیت با مونوکسید کربن ،آنفولانزا  و... ، اضافه کرد : بهترین ابزار پیشگیری از بروز حوادث ، رعایت نکات ایمنی و خود مراقبتی است و مردم  با رعایت کردن توصیه ها و آموزش های مربوطه می توانند به سادگی سلامتی خود را حفظ کنند.
مسئول آموزش فوریت های پزشکی  با اشاره به اینکه دید و بازدید های شب یلدا امسال با سال های دیگر متفاوت خواهد بود ، از مردم درخواست کرد : امسال از رفت و آمد های خانوادگی و تجمعات شب یلدا جدا خوداری کنند و به هشدارهای وزرات بهداشت و ستاد ملی کرونا توجه ویژه ای داشته باشند تا ان شاء الله بتوانیم به کمک همدیگر از پیک زمستانه ویروس منحوس کرونا به سلامتی عبور کنیم.
در پاین برنامه تلویزیونی نسیم بهمنشیر خانم فیروزبخت مهمان برنامه به تشریح فرآیند امداد خواهی از اورژانس پرداخت و گفت :
از لحظه تماس مردم با  115 تا اعزام آمبولانس به محل فوریت فرآیندی وجود دارد که اغلب مردم جامعه از آن اطلاعی ندارند. مددجو پس از برقراری ارتباط با کارشناس مرکز ارتباطات ابتدا باید به آرامی و با حفظ خونسردی به سوالات کارشناسان پاسخ دهد و در صورت نیاز ارتباط ایشان با پزشک مستقر در مرکز پیام برقرار خواهد شد و باید توجه داشته باشید هر جوابی که از مدد جو صادر می شود منجر به فعال کردن پروتکل خاصی جهت امداد رسانی می گردد.