منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/9/16 یکشنبه

آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی آبادان جهت اجرای طرح امداد زمستانی .

به منظور آمادگی جهت پوشش طرح امداد زمستانی و حوادث غیر مترقبه احتمالی درفصل زمستان جلسه ای تحت همین عنوان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان:

به منظور آمادگی کامل جهت پوشش طرح امداد زمستانی و حوادث غیر مترقبه احتمالی در این فصل نظیر سیل و تصادفات جاده ای جلسه ای به ریاست دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ، مسئولین فوریت های پزشکی شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان و مسئولین ستادی برگزار گردید.
این جلسه به درخواست مرکز هدایت عملیات بحران EOC برگزار شد و طی این جلسه نظرات کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در رابطه با اقدامات پیشگیرانه مورد بررسی قرار گرفت.

با توجه به اقلیم خاص منطقه و بررسی حوادث و سیل های اخیر تصمیمات لازم در خصوص ارتقای سرعت عمل واکنش نیروهای امدادی بین اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستان های شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان گرفته شد و مقرر شد مرکز پایش مراقبت های شبانه روزی MCMC مکاتبات و هماهنگی های لازم را با معاونت درمان انجام دهد.

در این طرح به 30 پایگاه فعال اورژانس 115 اعلام آماده باش داده شد و پیش‌بینی های لازم در خصوص فراخوان نیروهای خارج از نوبت برای مقابله با شرایط بحرانی فصل زمستان صورت گرفته است.
همچنین یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و دو دستگاه آمبولانس کمک دار با تجهیزات کامل بصورت پشتیبان در صورت نیاز پیش بینی شده است.
مرکز هدایت عملیات بحران  EOC، مرکز پایش مراقبت‌های بالینی MCMC نیز در صورت وقوع حوادث غیر مترقبه آماده هماهنگی‌های برون و درون سازمانی برای پذیرش و انتقال بیماران بین مراکز درمانی استان و استان‌های همجوار به مراکز تخصصی و فوق تخصصی هستند.

عكس های مرتبط :