منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/8/28 چهارشنبه

کارگاه آموزشی سامانه اتوماسیون عملیاتی آسایار برگزار شد.

دوره آموزشی سامانه اتوماسیون عملیاتی آسایار برای کارکنان اورژانس 115 مرکز آبادان با چهار محور به مدت دو روز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

به همت واحد آموزش و پژوهش کارگاه آموزشی اتوماسیون عملیاتی آسایار برای تمامی کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان با رعایت پروتکل های بهداشتی به مدت دو روز متوالی در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار گردید.

دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی با حضور در این کارگاه ضمن تقدیر و تشکر از کلیه شرکت کنندگان از اهمیت بالای این دوره آموزشی مطالبی را بیان کردند و بر لزوم ارتقاء و به روز رسانی دانش کارکنان و استفاده از تجربیات یکدیگر در جهت پویایی بالندگی این مجموعه را لازم دانستند.

هدف از برگزاری این دوره آموزشی بررسی و تدریس 4 محوردر حوزه عملیات و ارتباطات با موضوعات حوادث ویژه ، مباحث قانونی مطرح شده در اورژانس ، منع های قانونی و رعایت قوانین و نظم کاری در حوزه عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی می باشد.
از ویژگی های بارز این دوره علاوه بر تاکید بر ارتقاء دانش و مهارت های درمانی ، تدریس و بررسی مباحث قانونی مرتبط با اورژانس 115 حائز اهمیت بود قطعاً برگزاری دوره های از این قبیل می تواند کمک شایانی به بالا بردن سطح دانش و اطلاعات قانونی کارکنان  اورژانس 115 و به تبع آن ارائه خدمات بهینه و به موقع به مصدومین می نماید.