منو اشيا عمودي
منو
نظر خواهی

1399/8/11 یکشنبه

پیام تبریک دبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشکده علوم پزشکی آبادان.

دکتر امین منصور دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی هفته پدافند غیر عامل را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان، دکتر امین منصور دبیرکمیته پدافند غیر عامل دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی هفته پدافند غیر عامل را تبریک گفت متن پیام به شرح ذیل است:

مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) :
پدافند غیرعامل یک اصل برای همیشه است و نباید با هیچ بهانه و توجیهی متوقف شود .

نگاه بلند و عمیق رهبر معظم انقلاب اسلامی و بیانات معظم له مبنی بر اینکه " پدافند غیرعامل مثل مصونیت سازی بدن انسان است. از درون ما را مصون می کند. حاکی از نقش، اهمیت و جایگاه این مقوله در مصون سازی و فراهم نمودن بسترهای امن توسعه پایدار است.
پدافند غیرعامل موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابله با تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌گردد .
و به عنوان یکی از ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین شیوه‌های دفاع یک دولت و ملت در مقابل دشمنان خود می باشد .

اینجانب فرا رسیدن هفته پدافند غیر عامل را به فعالان این عرصه تبریک عرض نموده ، توفیق روزافزون همگان را در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ سازی در خصوص ضرورت بکارگیری اصول پدافند غیر عامل در بین آحاد جامعه را از خداوند متعال خواستارم .