منو اشيا عمودي
منوی فوتر
1398/11/14 دوشنبهمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان
ساختمان مسکونی ۵ طبقه در مسکن مهر آبادان طعمه حریق شد
آتش سوزی یک ساختمان مسکونی در مسکن مهر آبادان منجر به مصدومیت 14 نفر بعلت اسنشاق دود شد

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  دانشکده علوم پزشکی آبادان :

دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی گفت : حادثه آتش سوزی در یک ساختمان 5 طبقه مسکونی در مسکن مهر آبادان باعث مصدومیت 14 بعلت استنشاق دود شد.کانون این آتش سوزی از پارکینگ این ساختمان شروع شد و نفوذ دود غلیظ در واحد های بالاتر منجر به مسدود شدن راه خروج ساکین این ساختمان گردید.

وی افزود: این حادثه در ساعت 15:09 دوشنبه 14 بهمن به مرکز ارتباطات اورژانس115 آبادان گزارش داده شد. که در پی آن کارشناسان مرکز ارتباطات فورا 5 دستگاه آمبولانس را به محل حادثه اعزام کردند.

دکتر منصور با اشاره به سرعت عمل بسیار عالی و موفق نیروهای امدادی و اطفاء حریق  گفت: این آتش سوزی سریعا مهار و بعد از آن اقدام به تخلیه ساکنین از واحد مسکونی شد. مصدومان با توجه به استقرار فوریت های پزشکی ببه همراه تجهیزات کامل در محل حادثه بدون اتلاف وقت خدمات درمانی لازم را دریافت کرده و مصدومانی که نیاز به انتقال جهت ادامه مداوا داشتند به بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان اعزام شدند.

در ادامه تصاویری از این حادثه را مشاهده می کنید: