شنبه 28 فروردین 1400

1399/12/4 دوشنبه

برگزاری اولین کمیته پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال در اورژانس پیش بیمارستانی آبادان.

با حضور ادارات و سازمان‌های همکار در اورژانس پیش بیمارستانی آبادان اولین کمیته پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان:

دکتر امین منصور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی آبادان گفت: چهار شنبه‌سوری سنتی دیرینه و ریشه در تاریخ کهن این سرزمین دارد و سال‌هاست که از مسیر اصلی خود منحرف شده و به سمت رفتار های پرخطر و استفاده از مواد انفجاری و ترقه‌های خطرناک رفته است و از این جشن باستانی فقط ترس، دلهره و حوادث جبران‌ناپذیر به یادگار می‌ماند.

وی اضافه کرد: ساده‌ترین راه، پیشگیری از بروز چنین حوادث جسمی و مالی است و با استفاده از روش‌های جذاب برای جلب توجه گروه‌های هدف و اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مناسب می‌توان این گونه حوادث را به حداقل رساند.
منصور بیان کرد: در راستای اجرای سیاست‌های سازمان اورژانس کشور و انجام فعالیت‌های پیشگیرانه اجتماعی و فرهنگی در جهت کاهش صدمات حوادث چهارشنبه آخر سال،  اولین کمیته مشترک اورژانس پیش بیمارستانی آبادان با ادارات و سازمان‌های دخیل، در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی تشکیل شد.
این مقام مسئول دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه تقویت فرهنگ غنی ایرانی و گسترش پوی‌ های مردمی «نه به چهارشنبه سوری خطرناک» مستلزم همکاری همه ارگان‌های آموزشی و فرهنگی است، عنوان کرد: این جلسه به همت واحد آموزش و پژوهش اورژانس پیش بیمارستانی آبادان و با حضور معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری، کارشناس مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی، کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش و مدیر امور شهرداری آبادان برگزار شد و راهکارهای استفاده از ظرفیت‌های شهرداری، آموزش و پروش، صدا و سیما و معاونت بهداشت مورد تبادل نظر و بررسی قرار گرفت.
مدیر فوریت‌های پزشکی آبادان افزود: با ارتقای آموزش و آگاهی جوانان و نوجوانان نسبت به نگهداری و استفاده از مواد محترقه خطرناک و عوارض جبران‌ناپذیر این مواد به سلامت جسمی و روحی، می‌توان انتظار کاهش چشمگیر این حوادث را داشت.
دکتر منصور با اشاره به پاندمی کرونا ویروس در منطقه از ارگان‌های همکار درخواست کرد که در جهت پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال استفاده از آموزش‌های مجازی صوتی و تصویری، استفاده از بیلبوردهای شهری، ظرفیت صدا و سیما و شبکه آموزشی شاد را مورد تاکید قرار دهند.

دانشکده علوم پزشکی آبادان

كلمات كليدی :اورژانس پیش بیمارستانی آبادانحوادث چهارشنبه سوریکمیته پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوریپویش مه به چهارشنبه سوزی