شنبه 28 فروردین 1400

1399/11/20 دوشنبه

به مناسب ایام الله دهه فجر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی آبادان در نشست خبری هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان شرکت کرد.

دکتر امین منصور مدیر فوریت های پزشکی در نشست خبری اصحاب رسانه با هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان گزارشی از عملکرد اورژانس پیش بیمارستانی را ارایه داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی به نقل از خبرنگار وبدا از آبادان :

دکتر امین منصور، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر به گزارشی از عملکرد این مرکز اشاره کرد و گفت: از بهمن سال قبل تا دهه فجر امسال این مرکز مدیریت در جهت توسعه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی ، تکمیل و راه‌اندازی پایگاه شهری شادگان، تکمیل و راه‌اندازی پایگاه جاده‌ای روستای جفال، بهسازی کامل فضای فیزیکی مرکز پایش مراقبت‌های درمانی  MCMC، تکمیل فضای فیزیکی مرکز هدایت عملیات بحران  EOC ، تکمیل و راه اندازی اتوماسیون عملیاتی آسایار ، و دریافت 2 آمبولانس کمک‌دار و 2 محوره را محقق کرده است.

وی از اضافه شدن 4  دستگاه آمبولانس اورهال و بازسازی‌شده به مجموعه ناوگان اورژانس 115 دانشکده علوم پزشکی آبادان خبر داد و افزود: در زمینه مبارزه با ویروس کرونا ، اختصاص 7دستگاه آمبولانس و تیم عملیات ویژه اورژانس 115 برای انتقال بیماران کرونایی در سه شهرستان آبادان ،خرمشهر و شادگان نیز اجرایی شد و تاکنون در حال فعالیت شبانه روزی هستند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی 211هزار و 766 تماس دریافتی با اورژانس وجود داشته و  این تماس‌ها منتج به شکل‌گیری 24هزار و 889 ماموریت شده که 13هزار و 222مورد از آنها نیاز به اعزام به بیمارستان داشتند.

وی همچنین به آموزش همگانی برای یکهزار و 464 نفر اشاره کرد و گفت: آموزش‌های کمک‌های اولیه در ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف منطقه توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی صورت گرفته است.

ایشان در پایان عنوان کردند: با تلاش های صورت گرفته و طبق زمانبندی برنامه عملیاتی ساختمان پایگاه اورژانس جاده ای واقع در خانه بهداشت روستای شلهه ثوامر باسازی و تجهیز شد و ان شاء الله برای نیم سال دوم 1399 آماده افتتاح و بهره برداری است.

در نشست اصحاب رسانه با هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان که به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شده بود ، علاوه بر رئیس و معاونان دانشکده علوم پزشکی آبادان ، قائم مقام این دانشکده و رئیس اداره بازرسی دانشکده علوم پزشکی نیز حضور داشتند.

دانشکده علوم پزشکی آبادان

كلمات كليدی :نشست خبری هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آباداندهه فجرعملکرد اورژانس 115 آبادانتماس های دریافتی اورژانسراه اندازی پایگاه اورژانس 115