شنبه 28 فروردین 1400

1399/11/8 چهارشنبه

برگزاری دو کارگاه آموزشی احیا پایه و پیشرفته کودکان و نوزادان توسط فوریت های پزشکی آبادان .

به همت واحد آموزش و پژوهش فوریت های پزشکی آبادان دو کارگاه آموزشی احیا پیشرفته کودکان و نوزادان برای ماما ها و مراقبین سلامت مراکز درمانی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

به همت واحد آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان دو دوره کارگاه آموزشی احیا قلبی ریوی پایه و پیشرفته اطفال و نوزادان برای گروه هدف مراقبین سلامت و ماماهای مراکز درمانی شهرستان های آبادان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در راستای کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان ، توانمند سازی پرسنل بخش های اطفال و زایشگاه های مراکز درمانی با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی آبادان مطابق با آخرین متدهای آموزشی و با استفاده از تجهیزات نوین آموزشی از جمله مولاژهای آموزشی و رسانه های صوتی و تصویری برگزار گردید.

از آقای سید عباس حسینی کارشناس ارشد پرستاری شاغل در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و خانم دکتر شکوفه حدادی متخصص کودکان از اساتید مجرب با پشتوانه علمی وعملی در این کارگاه آموزشی کمک گرفته شد.

دانشکده علوم پزشکی آبادان

در ادامه تصاویری از این کارگاه آموزشی را مشاهده می کنید :

كلمات كليدی :اورژانس 115احیا پیشرفته نوزادانکارگاه آموزشی احیا کودکان و نوزادان