شنبه 28 فروردین 1400

1399/11/6 دوشنبه

بی سیم های رادیویی اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی آبادان برنامه ریزی و رفع اشکال شدند.

مهندس حسین پیامی از به روز رسانی و رفع اشکال در ارتباطات بی سیم های رادیویی اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی آبادان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان ؛

مهندس حسین پیامی مسئول فناوری اطلاعات و تجهیزات رادیویی اورژانس پیش بیمارستانی آبادان گفت: به منظور رفع قطعی ارتباط بی سیم های رادیویی ثابت و متحرک اورژانس ۱۱۵ کلیه بی سیم های رادیویی شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان پروگرام و رفع اشکال شدند.

پیامی افزود ؛ در حال حاضر اورژانس ۱۱۵ از اتوماسیون عملیاتی آسایار در قالب گوشی تلفن همراه و در بستر اینترنت برای برقراری ارتباط و گرفتن ماموریت استفاده می کند اما وجود بی سیم های رادیویی بدون اشکال بعنوان پشتیبان در بحران هایی که اینترنت و شبکه های تلفن همراه قطع می شود بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

مسئول فناوری اطلاعات و تجهیزات رادیویی اورژانس پیش بیمارستانی اظهار کرد: کلیه بی سیم ها بر اساس برنامه تکرار کننده پروگرام و رفع اشکال شدند و تست های لازم با موفقیت پشت سر گذاشتند.

حسین پیامی در پایان با اعلام اینکه قبل از پروگرام شدند بی سیم ها برنامه تکرار شونده و ای پی ها ست شدند ؛ عنوان کرد؛ مشکلات زیر ساختی مثل تعویض و تعمیر منابع تعذیه برای اورژانس شادگان و کابل کشی مجدد دکل اورژانس آبادان برطرف شد و بقیه مشکلات موجود در بحث ارتباطات رادیویی لیست و جهت رفع این مهم تصمیماتی و برنانه هایی گرفته شد.

رفع اشکال از بی سیم های ثابت و متحرک اورژانس پیش بیمارستانی توسط مهندس پیامی جوان با استعداد و بومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان انجام شد.

دانشکده علوم پزشکی آبادان
كلمات كليدی :اورژانس 115ارتباطات رادیوییبی سیم های اورژانس 115مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان