شنبه 28 فروردین 1400

1399/11/5 یکشنبه

با حضور رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان جلسه بررسی و رفع موانع قابل ارتقا اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد.

جلسه بررسی مسائل و نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور رییس و جمعی ازمعاونان و مدیران دانشکده علوم پزشکی در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان :

صبح امروز جلسه ای به میزبانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان و با حضور دکتر شکراله سلمان زاده رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان ، دکتر جانبی قائم مقام دانشکده ، دکتر بهشتی معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی، مهندس جلالی مشاور اجرایی رییس دانشکده ، مهندس رامی مدیر امور مالی و رییس اورژانس پیش بیمارستانی به منظور ارزیابی نقاط ضعف و قوت و بررسی نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده برگزارشد.

در این جلسه ابتدا دکتر امین منصور مدیرفوریت های پزشکی علاوه بر ارایه گزارش مختصری از عملکرد اورژانس پیش بیمارستانی ، مهمترین مسائل و نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی از جمله ساختمان مرکز مدیریت حوادث، رفع کمبود نیروهای انسانی متناسب با افزایش تعداد پایگاه های اورژانس115 ، راه اندازی سوله بحران و تجهیز سوله ، راه اندازی اورژانس هوایی ، تجمیع مرکز پیام ، کمک به راه اندازی پایگاه آموزشی فوریت های پزشکی و تبدیل پایگاه های کانکسی به سازه را مطرح نمودند.

موضوعات مطرح شده مورد بحث و تبادل نظر حاضرین در جلسه قرار گرفت و راهکارهای رفع موانع قابل ارتقا اورژانس پیش بیمارستانی نیز بررسی شد.

با حمایت های ویژه دکتر سلمان زاده رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان پیگیری و راه اندازی اورژانس هوایی، تبدیل پایگاه اورژانس 115 شهری 2 شادگان از کانکس به سازه ، تامین نیروی انسانی مورد نیاز جهت راه اندازی پایگاه های جدید و تجمیع مراکز پیام و تجیهز و راه اندازی سوله بحران در دستور کار قرار گرفت.

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان و هیئت همراه همچنین از بخش های مختلف مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آبادان بازدید بعمل آوردند و از نزدیک در جریان ارایه خدمات قرار گرفتند.

دانشکده علوم پزشکی آبادان

كلمات كليدی :اورژانس 115 آبادانفوریت های پزشکیمرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آباداناورژانس هواییبررسی نیازمندی های اورژانس پیش بیمارستانی