جمعه 22 آذر 1398

Friday, December 13, 2019

الجمعة, ربيع الثاني 16, 1441

1398/9/11 دوشنبه تشکیل شورای انتشارات مستقل دانشکده علوم پزشکی آبادان

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان از تشکیل شورای انتشارات مستقل دانشکده علوم پزشکی آبادان خبر داد.

دکتر سارا مبارک صبح امروز در گفتگو خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: شورای انتشارات مستقل تالیف و ترجمه دانشکده علوم پزشکی آبادان، متشکل از 10 نفر از اعضای هیأت علمی، برای اولین بار در سال ۹۸ تشکیل شد.

وی گفت: تا قبل از این کتاب‌ها به منظور بررسی و داوری به منظور چاپ و تعیین نوع کتاب به لحاظ گردآوری، تالیف و ترجمه و اعطای امتیاز لوگوی دانشکده به دانشگاه قطب ارسال می‌شد، اما هم‌اکنون این شورا با داشتن اعضای توانمند در این زمینه، به صورت منظم در دانشکده علوم پزشکی برگزار می‌شود.

دکتر مبارک گفت: از وظایف و حدود اختیارات کمیته تالیف و ترجمه می‌توان به تعیین اولویت‌های انتشارات علمی دانشگاه، تجدید نظر و پیشنهاد هرگونه اصلاح در آیین‌نامه و ارائه به شورای پژوهشی دانشگاه، اتخاذ تصمیم در مورد ویرایش، چاپ و حق‌الزحمه اثر، تعیین داروان و ویراستاران مناسب جهت بررسی آثار و نظارت به اعمال مربوطه آن‌ها، بررسی علمی آثار اعضای هیأت علمی، محققان و دانشجویان و مواردی از این قبیل اشاره کرد.

شایان ذکر است این شورا فعالیت‌های خود را زیر نظر معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام می‌دهد.