جمعه 22 آذر 1398

Friday, December 13, 2019

الجمعة, ربيع الثاني 16, 1441

1398/9/6 چهارشنبه برنامه‌های هفته اطلاع‌رسانی ایدز دانشکده علوم پزشکی آبادان

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان برنامه‌های هفته اطلاع‌‎رسانی ایدز در این دانشکده را تشریح کرد.

دکتر آرش یلالی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: آموزش و اطلاع‌رساني در زمينه اچ‌آی‌وی و ايدز يكي از استراتژي‌هاي برنامه كشوري پيشگيري از این بیماری در كشور است، به همین خاطر تعيين يك مقطع زماني خاص در سال براي برجسته‌سازي موضوع و حساس كردن سیاستگزاران، مسئولان و آحاد افراد جامعه به موضوع اچ‌آی‌وی و ايدز و همراه کردن آنان برای پیشگیری از ایدز بسيار ضروري است.

وی افزود: در ايران اين مقطع زماني خاص همزمان با ساير كشورهاي جهان در نظر گرفته شده است و به عنوان «روز جهاني ايدز» در تقويم رسمي كشور گنجانده شده است. نظر به اينكه موضوع ايدز صرفاً يك موضوع بهداشتي نبوده و داراي ابعاد اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، امنيتي و غيره نيز است به منظور اطلاع‌رساني مناسب در اين خصوص هفته اطلاع‌رسانی ایدز  از  15 – 9  آذر ماه  مدنظر قرار گرفته است.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه بدین منظور این دانشکده فعالیت‌هایی را در این مقطع زمانی انجام می‌دهد افزود: برگزاری کمیته هماهنگی مصوبات هفته اطلاع‌رسانی اچ‌آی‌وی، نواختن زنگ مدرسه در دبیرستان‌ها و مصاحبه مدیر گروه واجد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها از جمله این برنامه‌ها هستند.

برگزاری کلاس آموزش مداوم، برگزاری همایش ایدز با همکاری منطقه آزاد اروند، دایر کردن چادر اطلاع‌رسانی اچ‌آی‌وی، راه‌اندازی اتوبوس ایدز و برگزاری کمپین اطلاع‌رسانی ایدز از دیگر اقداماتی بود که دکتر یلالی به آنها اشاره کرد.