سه‌شنبه 21 آبان 1398

Tuesday, November 12, 2019

الثلاثاء, ربيع الأول 15, 1441

1398/8/14 سه‌شنبه 3بیمارستان دانشکده علوم پزشکی آبادان آموزشی شدند

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان از آموزشی 3بیمارستان این دانشکده در آبادان و خرمشهر خبر داد.

دکتر سارا مبارک صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: بیمارستان‌های آیت‌اله طالقانی و شهید بهشتی آبادان و ولیعصر(عج) خرمشهر آموزشی شدند.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دبیرخانه اعتباربخشی آموزشی مسئول اعتباربخشی آموزشی همه بیمارستان‌های کشور،  این موضوع را به اطلاع دانشکده علوم پزشکی آبادان رساند.

دکتر مبارک با اشاره به این مهم که آموزشی شدن بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان توسط نماینده وزیر بهداشت در زمینه اعتباربخشی و تایید بیمارستان‌های آموزشی ابلاغ شده است، گفت: طبق تعاریف تخصصی بیمارستان آموزشي بر اساس مصوبه شورای گسترش وزارت بهداشت، یکی از واحدهای دانشکده علوم پزشکی است که تحت پوشش آن دانشکده است و از یک یا چند بخش آموزشی مصوب شورای گسترش تشکیل می‌شود.

وی افزود: بیمارستان آموزشی یک موسسه آموزشی ارائه‌دهنده بالاترین سطح خدمات درمانی است که در عین ارائه این خدمات به امر مهم تربیت نیروی انسانی در حوزه بالینی در سطوح مختلف علوم پزشکی می‌پردازد.