سه‌شنبه 21 آبان 1398

Tuesday, November 12, 2019

الثلاثاء, ربيع الأول 15, 1441

1398/8/11 شنبه افتخارآفرینی دانشکده علوم پزشکی آبادان در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

دانشکده علوم پزشکی آبادان با کسب 5عنوان در بیست‌وچهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتخارآفرینی کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این دوره از جشنواره که به میزبانی شهر همدان برگزار شد دانشکده علوم پزشکی آبادان موفق به کسب 5عنوان اول تا سومی شد.

در این دوره از رقابت‌ها رتبه نخست قرائت تحقیق در بخش کارکنان به عدنان مومنین از این دانشکده رسید.

همچنین گروه تواشیح بقیه‌الله متشکل از کارمندان دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز مقام اولی این جشنواره را به خود اختصاص داد.

در بخش تواشیح دانشجویان نیز گروه ثامن الائمه از دانشکده علوم پزشکی آبادان در میان نزدیک به 70 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی موفق به کسب عنوان سومی شد.

همچنین مقام دوم بخش حفظ 10جز قرآن کریم به امیر مراقی، دانشجوی دانشکده علوم پزشکی آبادان رسید.

عادل حمودی دیگر پرسنل این دانشکده نیز در بخش ترتیل کارکنان رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

در انتها گروه نشیدخوانی دانشکده علوم پزشکی آبادان به عنوان نخستین و تنهاترین گروه نشیدخوانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ در آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت این وزارت اجرایی اختصاصی داشت.