سه‌شنبه 21 آبان 1398

Tuesday, November 12, 2019

الثلاثاء, ربيع الأول 15, 1441

1398/8/6 دوشنبه مراجعه 879 با عارضه تنفسی به بیمارستان‌های جنوب غرب خوزستان

در پی وقوع نخستین باران پاییزی در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان تاکنون 879نفر با عارضه تنفسی به بیمارستان‌های این منطقه مراجعه کردند.

دکتر حجت‌اله جانبی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: در روزهای پنجم و ششم  آبان در پی بارندگی‌های اخیر تعداد 879 نفر با شکایت تنگی نفس و عارضه تنفسی متأثر از بارش باران به بیمارستان‌های فعال در محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان مراجعه کردند.

وی افزود: از این تعداد817 نفر به صورت سرپایی درمان و 62 نفر نیز برای پیگیری بیشتر بستری شدند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در این بین 514 نفر به بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر، 136 نفر به بیمارستان شهید بهشتی آبادان، 122نفر به بیمارستان آیت‌اله طالقانی این شهرستان، 55 نفر به بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان، 38 نفر به بیمارستان امام خمینی(ره) آبادان و 14 نفر نیز به بیمارستان 17 شهریور این شهرستان مراجعه کردند.

وی ضمن ارائه توصیه‌هایی به بیمارانی با مشکلات تنفسی در موقعیت کنونی گفت: اولين اقدام پيشگيرانه براي فرد مبتلا به تنگی نفس اين است كه در معرض عوامل تشديد كننده بيماري نباشدبه افرادی که سابقه مشکلات تنفسی دارند، توصیه می‌شود که داروهای خود را طبق نظر پزشک به صورت مرتب مصرف کنند و به دنبال بارندگی از خارج شدن از منزل و بازکردن پنجره‌ها جدا خودداری کنند.

دکتر جانبی بیان کردافراد دارای مشکل تنفسی از ورزش کردن در این شرایط خودداری کنند و مصرف خودسرانه دارو نداشته باشند.