شنبه 17 خرداد 1399   05:32:03

اطلاعیه ها و مناقصات

اطلاعیه دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص شایعات اخیر فضای مجازی

1399/1/4 دوشنبه
دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص شایعات اخیر در فضای مجازی اطلاعیه‌ای را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار وب‌دا در آبادان در متن پیام این اطلاعیه آمده است: «در پی درج مطلبی در فضای مجازی مبنی بر ارائه خدمات درمانی اختصاصی دانشکده علوم پزشکی آبادان به یکی از منتخبین مردم شریف در مجلس شورای اسلامی در منزل وی، ضمن تکذیب چنین مطلبی به اطلاع شهروندان عزیز می رساند: بر اساس منشور حقوق بیماران، تکریم ارباب رجوع و صیانت از حقوق شهروندی در مجموعه های بهداشت و درمان دولتی تمامی خدمات به مردم عزیز به طور یکسان، بدون تبعیض و برابر با تعرفه دولتی ارائه می شود و این اطمینان را به مردم عزیز می‌دهیم که در این زمینه هیچ فردی (مسئول و غیرمسئول) نسبت فرد دیگری برتری ندارد.
ضمن اینکه اعلام می‌داریم حتما افراد منتشر‌کننده‌ی مطالب غیرواقع در فضای مجازی که منجر به تشویش اذهان عمومی در این برهه ی حساس می‎‌شوند را به مراجع ذیصلاح معرفی خواهیم کرد از شهروندان عزیز تقاضا داریم تا به چنین مطالب بی‌اساس توجه نکنند و اخبار را صرفا از منابع رسمی و معتبر دریافت کنند.