سه‌شنبه 14 مرداد 1399   19:40:05

تحویل یک دستگاه آمبولانس به مرکز خدمات جامع سلامت قدس چوئبده

1399/5/4 شنبه

با پیگیری‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان یک دستگاه آمبولانس به مرکز خدمات جامع سلامت قدس چوئبده تحویل داده شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، با پیگیری‌های دکتر نجمه آقامیری، سرپرست مرکز بهداشت آبادان و به دستور دکتر شکراله سلمان‌زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان این دستگاه خودرو آمبولانس بنز به مرکز بهداشت این شهرستان تحویل داده شد.

این آمبولانس بعد از انجام سرویس‌های لازم توسط واحد خدمات مرکز بهداشت برای ارائه خدمات به مردم چوئبده، به مرکز خدمات جامع سلامت قدس چوئبده تحویل داده شد.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان ضمن قدردانی از دکتر امین منصور، رئیس فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان، برای انجام هماهنگی‌های لازم به منظور تحویل این آمبولانس؛ گفت: امیدواریم با تعامل بیشتر بین مرکز بهداشت و فوریت‌های پزشکی، ارائه‌دهنده خدمات بیشتر به همشهریان گرامی باشیم.