جمعه 4 مهر 1399   13:23:32

توقف فوتی‌ها و افزایش ترخیص بیماران مبتلا به کرونا به ۵۵ نفر

1399/1/4 دوشنبه
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در شبانه‌روز گذشته ۶ مورد جدید به مبتلایان کرونایی جنوب غرب خوزستان افزوده شده و شمار ابتلا در این محدوده به ۹۰ نفر رسید.
دکتر شکرالله سلمان‌زاده با بیان اینکه از ابتدای آغاز اپیدمی بیماری کرونا ۱۵ هزار و ۵۲۶ مورد مراجعه‌کننده با عارضه تنفسی به مراکز درمانی محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان داشتیم، اظهار کرد: از این تعداد ۹۶۹ بیمار بستری شدند که ۸۵۲ نفر با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.
او با اشاره به افزایش ۶ مورد جدید به بیماران مبتلا شده کرونایی جنوب غرب خوزستان در شبانه‌روز گذشته، گفت: تعداد کل مبتلایان به ۹۰ نفر رسیده که به تفکیک در آبادان ۳۵ مورد، خرمشهر ۳۸ مورد و شادگان نیز ۱۷ بیمار مشاهده و ثبت شده است.
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: خوشبختانه از مجموع مبتلایان این محدوده تاکنون ۵۵ نفر بیمار قطعی با حال عمومی خوب بهبود یافته و ترخیص شده اند. تعداد فوتی‌های جنوب غرب خوزستان تغییر نکرده و همان ۹ مورد تا روز گذشته است که به تفکیک شامل ۳ مورد در آبادان، ۵ مورد در خرمشهر و یک مورد در شادگان می شود و اکثرا دارای سن بالا و بیماری زمینه ایی بودند.
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: علیرغم پایش و بیماریابی همکاران من در مبادی ریلی و هوایی، نگرانی‌های ما در خصوص ورود مسافران از این ورودی‌ها همچنان وجود دارد، روز گذشته هم نگرانی‌های خود را در این خصوص به استاندار خوزستان اعلام کردم.
وی در خصوص تاثیرات مشهود اقدامات اخیر منطقه در قطع زنجیره شیوع بیماری کرونا توضیح داد: این بیماری یک دوره نهفته دارد و اقدامات پایشی، پیشگیری و خودمراقبتی افراد مانند کنترل ورودی‌ها و یا تعطیلی اماکن تجمعی همچون بازارها معمولا یکی دو هفته بعد خود را نشان می‌دهد، امیدواریم که در هفته‌های آینده شاهد یک دوره پیک نباشیم و از سرعت انتشار ویروس و مراجعات به مراکز درمانی کاسته شود تا همکاران من هم با فرصت بیشتر بتوانند به بیماران خدمات‌رسانی کنند.
دکتر سلمان‌زاده تاکید کرد: از همه کسانی که در خانه ماندند و به توصیه‎‌های ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس توجه نمودند تشکر می‌کنم و به آن دسته از افرادی که هنوز از درک این بحران غافل هستند می خواهم که به توصیه ها توجه کنند و به کمپین‌های #درخانه_می‌مانیم و #به_دید_و_بازدید_نمی‌رویم بپیوندند تا علاوه بر حفظ سلامت خود و رعایت حقوق دیگران، این فرصت را به خدمتگذاران خودشان در بخش درمان بدهند که با دغدغه کمتری به درمان بیماران بپردازند.
وی یادآورشد:  باز هم از شهروندان می‌خواهم حتما به سامانه خود ارزیابی الکترونیکی کرونا ویروس به آدرس salamat.gov.ir مراجعه نمایند و ضمن پاسخ به سوالات حتما تماس دریافتی از طریق شماره ۴۰۳۰ را پاسخگو باشند