جمعه 4 مهر 1399   12:52:51

فعالیت مراکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت در جنوب غرب خوزستان

1399/1/4 دوشنبه
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از فعالیت مراکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت در جنوب غرب خوزستان خبر داد.
دکتر آرش یلالی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان ضمن اعلام اینکه در ایام تعطیل تمامی مراکز خدمات جامع سلامت در شهر و روستا، پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی فعال هستند گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به منظور رفاه حال شهروندان عزیز مراکزی را نیز به صورت ۱۶ساعته در هر 3شهرستان (آبادان، خرمشهر، شادگان) فعال کردیم.
وی از حضور پزشک در تمامی این مراکز از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ برای مراجعه و معاینه بیماران با علائم تنفسی خبر داد و افزود: این مراکز در آبادان شامل مرکز امام رضا(ع) واقع در ایستگاه۷، سلیج شرقی، مرکز امام خمینی(ره): جنب بیمارستان شهید بهشتی، مرکز قدس در چوئبده و مرکز ولی عصر (عج) در کوت شنوف، در خرمشهر مرکز کفیشه- واقع در ابتدای جاده امام جعفر صادق(ع) به سمت اهواز، مرکز امام علی (ع) در جزیره مینو و مرکز امام رضا(ع) جنب سازمان انتقال خون، در شادگان مرکز شماره یک شهری در خیابان امام خمینی ره و مرکز دارخوین در شهر دارخوین هستند.
یلالی از شهروندان خواست تا برای ارزیابی وضعیت خود در مورد بیماری کرونا به سایت salamat.gov.ir مراجعه کنند و ضمن پاسخ به سوالات حتما تماس دریافتی از طریق شماره ۴۰۳۰ را پاسخگو باشند.