شنبه 17 خرداد 1399   04:55:39

معرفی سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی آبادان.

1398/11/27 يكشنبه

با ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی این شهرستان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان با ابلاغ دکتر شکراله سلمان‌زاده، دکتر علی امیدیان به عنوان سرپرست جدید بیمارستان آیت طالقانی آبادان منصوب شد.

در متن ابلاغ سرپرست جدید بیمارستان آیت‌اله طالقانی آمده است: «احتراماً با توجه به مراتب تعهد، درایت و توانایی جنابعالی بموجب این ابلاغ شما را به عنوان سرپرست بیمارستان آیت‌اله طالقانی منصوب می‌نمایم.

امید است با استعانت از خداوند سبحان و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و براساس اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت متبوع و این دانشکده در جهت ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه و افزایش کارایی واحدهای تابعه و خدمت به امت شهیدپرور و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام توان، فعالیت نمایید. توفیق حضرتعالی را ازدرگاه ایزد منان خواستارم.»