سه‌شنبه 14 مرداد 1399   01:09:47

دعوت دکتر سلمان‌زاده به حضور در راهپیمایی 22بهمن

1398/11/21 دوشنبه

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی به حضور ملت ولایمتدار در راهپیمایی دشمن شکن 22بهمن تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، در متن پیام دکتر شکراله سلمان زاده آمده است: «بیست و دوم بهمن بهمن ماه خاطره‌سازترین روز ایران اسلامی و یادآور پیروزی ملت متعهد و غیور بر زورگویی‌ها و ظلم و در نهایت پیروزی نظامی است که امروزه الگوی استقلال و سرافزاری در سرتاسر جهان است.

انقلابی که با رهبری متفکرانه امام خمینی کبیر(ره) غرور حباب‌گونه‌ی طاغوت را شکست و ردای عزت را بر وجود ایران عزیز گستراند.

بدون تردید در این مسیر اهالی دانشگاه در پیروزی انقلاب اسلامی تاثیری اجتناب‌ناپذیر داشته و امروز نیز شاهد آن هستیم که این قشر فرهیخته با تاسی از روزهای بزرگ پیروزی انقلاب با پایبندی به آرمان‌های انقلاب و پیروی از فرامین رهبر فرزانه، پایه‌های استحکام و ماندگاری انقلابی هستند که امید تمام مستضعفان و مظلومان جهان است.

اینجانب به نیابت از مجموعه ولایتمدار دانشکده علوم پزشکی آبادان از تمامی اقشار جامعه دعوت می‌نمایم که با حضور پررنگ و تاثیرگذار خود در راهپیماییِ همیشه باشکوه 22بهمن، بار دیگر پایبندی خود را به اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی و اندیشه‌های مقام معظم رهبری ثابت کرده و و دگرباره فرصت دست‌درازی و عرض‌اندام را استکبار و استعمار  بگیرند.»