سه‌شنبه 14 مرداد 1399   01:57:37

کلنگ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دریسیه به زمین زده شد

1398/11/20 يكشنبه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی آبادان از کلنگ‌زنی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دریسیه در شادگان به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
به گزارش خبرنگار وب‌دا از شادگان، دکتر فرشید بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی آبادان در این آیین اظهار داشت: این مرکز جامع سلامت روستایی در 524متر مربع زیربنا ساخته خواهد شد.
وی اضافه کرد: هزینه ابتدایی شروع پروژه کلنگ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دریسیه شادگان 19میلیارد ریال برآورد شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی آبادان مدت زمان ساخت این مرکز سلامت روستایی را نزدیک به یکسال تخمین زد.
در آیین کلنگ‌زنی این مرکز، مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان، اعضای شورای روستا و جمعی از مسئولان محلی حضور داشتند.
دانشکده علوم پزشکی آبادان 3شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان را تحت پوشش دارد.