1398/2/26 پنجشنبه
سخنرانی عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان در کنگره علمی کشور مالزی
دکتر کریمی؛ عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان در کنگره علمی کشور مالزی حضور یافت و به ارائه سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر کریمی؛ عضو هیأت علمی گروه علوم تشریح و مدیر امور پایان نامه های پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان در کنگره Global Congress & Expo on Biomaterials مالزی به تاریخ 23 و 24 اردیبهشت 98  شرکت کرده و به ارائه سخنرانی پرداخت.

مقاله دکتر کریمی تحت عنوان "بررسی اثر ویلداگلیپتین بر تمایز سلولهای بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی به سلولهای انسولین ساز با استفاده از داربست نانو هیدروژل" در این کنفرانس پذیرش و برای سخنرانی در نظر گرفته شده بود.

عكس هاي مرتبط :

تعداد بازديد اين صفحه: 144365
تعداد بازديد کنندگان سايت: 16198502 تعداد بازديد زيرپورتال: 286381 اين زيرپورتال امروز: 250 سایت در امروز: 13826 اين صفحه امروز: 79