1397/9/17 شنبه
تعداد بیش از 32 باب منزل مسکونی جهت پزشکان متخصص جدیدالورود تامین و تجهیز شد
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی آبادان از تامین و تجهیز بیش از 32 باب منزل مسکونی جهت اسکان پزشکان متخصص ضریب کا در شهرستان های آبادان، خرمشهر و شادگان خبر داد.

مهندس محمد درستیان با اشاره به برگزاری شایسته آیین معارفه پزشکان متخصص جدیدالورود سال  97، اظهار داشت: با حمایت های بی دریغ معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشکده و ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی آبادان، تعداد بیش از 34 باب منزل مسکونی به منظور اسکان پزشکان جدیدالورود تامین و تجهیز شد.

مدیر محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده در ادامه خاطرنشان کرد: تلاش شبانه روزی کارکنان این مدیریت باعث شد منازل مسکونی پزشکان طبق برنامه زمانبندی تامین و تجهیز گردند.

تعداد بازديد اين صفحه: 64843
تعداد بازديد کنندگان سايت: 18137612 تعداد بازديد زيرپورتال: 142283 اين زيرپورتال امروز: 143 سایت در امروز: 17626 اين صفحه امروز: 49