1397/7/17 سه‌شنبه
آغاز عملیات راه اندازی بیمارستان صحرایی شلمچه
مدیر محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده از آغاز عملیات راه اندازی بیمارستان صحرایی شلمچه خبر داد.

جناب آقای نیک اختر اظهار داشت: با عنایت به برگزاری جلسات متعدد کمیته اربعین  از ابتدای تابستان 97 و برنامه ریزی در خصوص ارائه مطلوب خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی به زائرین اربعین حسینی در مرز، پایانه  و محور شلمچه ، هم اکنون عملیات استقرار بیمارستان صحرایی در حال انجام است.
ایشان با تاکید بر لزوم راه اندازی سریع بیمارستان، افزود: هم اکنون این عملیات با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است و طی دو الی سه روز آینده آماده استقرار نیروهای امدادی و بهداشتی خواهد بود.
مدیر محترم امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده گفت: انشعابات برق، آب و ... با تلاش شبانه روزی کارکنان امور پشتیبانی و رفاهی برقرار شده و آماده بهره برداری است.
ایشان خاطرنشان کرد: هماهنگی و همدلی میان کلیه دست اندرکاران کمیته اربعین حسینی موجب تسریع عملیات راه اندازی بیمارستان صحرایی شلمچه گردیده و امیدواریم طبق برنامه زمانبندی مستقر گردد.

تعداد بازديد اين صفحه: 56397
تعداد بازديد کنندگان سايت: 16198006 تعداد بازديد زيرپورتال: 121563 اين زيرپورتال امروز: 127 سایت در امروز: 13330 اين صفحه امروز: 60