اعزام تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی آبادان به بیش از ۲۴5۰ ماموریت

1402/11/18 چهارشنبه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تکنسین‌های اورژانس 115 در منطقه تحت پوشش این دانشگاه به ۲هزار ۴۵۹ ماموریت در دی ماه اعزام شدند.

دکتر افشین دریانبرد صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: از این تعداد یکهزار ۶۷۸ مورد مربوط به ماموریت‌های غیرتصادفی از قبیل بیماری‌های قلبی، مغزی، تنفسی و غیره و تعداد ۷۸۱ مورد نیز مربوط به ماموریت‌های تصادفی درون شهری و جاده‌ای بوده است .

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تکنیسن‌های فوریت‌های پزشکی دانشگاه در دی ماه سال جاری به یکهزار ۳۳۲ ماموریت در شهرستان آبادان، ۷۴۳ ماموریت در شهرستان خرمشهر و ۳۸۴ ماموریت در شهرستان شادگان اعزام شدند.

وی گفت: از تعداد ماموریت‌های انجام‌شده، یکهزار ۳۷۳ بیمار در بیمارستان‌های منطقه بستری شدند و ۶۲۲ نفر نیز در محل به صورت سرپایی از خدمات درمانی اورژانس ۱۱۵ استفاده کردند.

كلمات كليدي :فوریتهای پزشکی آباداناورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادثدکتر افشین دریانبرد
تعداد بازديد پورتال: 14439930
آخرين ويرايش صفحه