آخرین وضعیت توزیع شیرخشک در جنوب غرب خوزستان

1402/11/10 سه‌شنبه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن تشریح آخرین وضعیت توزیع شیرخشک در جنوب غرب خوزستان تاکید کرد که مردم در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

دکتر زینب جوانمردی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: بدون تردید اصلی‌ترین، غنی‌ترین و ارزنده‌ترین عامل حفاظتی از کودک در برابر انواع بیماری‌ها شیر مادر است که هیچ جایگزینی ندارد.

وی ادامه داد: در عین حال مادرانی که به ناچار مجبور به استفاده از شیرخشک برای کودکان‌‍شان هستند عنایت داشته باشند که این محصول در کل کشور به یک تامین پایدار رسیده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه در آذرماه امسال 12میلیون 600قوطی شیرخشک در کشور توزیع شده است، افزود: این عدد نسبت به بازه زمانی سال گذشته که 5میلیون و 500قوطی توزیع شده بود، رشدی 2ونیم برابری داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در جنوب غرب خوزستان نیز در 6ماهه نخست سال قبل 235هزار و 200قوطی شیر خشک توزیع شده بود که این مقدار امسال به 241هزار و 713 قوطی رسید.

دکتر جوانمردی تصریح کرد: در 6ماهه دوم سال قبل نیز در محدوده فعالیت دانشگاه علوم پزشکی آبادان تعداد توزیع شیرخشک 324هزار و 800 قوطی بود که در 4ماهه دوم امسال 293هزار و 612 قوطی توزیع شد.

وی گفت: در این بین تعداد موالید صفر تا 2سال در جنوب غرب خوزستان در سال 1401 تعداد 25هزار و 833 را نشان می‌دهد و این عدد امسال به بیش از 45هزار رسیده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه تعداد شیر یارانه‌ای که در ماه در منطقه فعالیت ما به هر کودک صفر تا2سال تعلق می‌گیرد، 10قوطی است، اضافه کرد: اگر کودک به شیرخشک بیشتری نیاز داشت می‌تواند سقف 10 قوطی دیگر را نیز به صورت غیریارانه‌ای دریافت نماید.

وی عنوان کرد: کودکان 2تا 6سال این امکان را دارند 10قوطی غیریارانه‌ای و بزرگسال نیز یک قوطی غیریارانه‌ای در ماه دریافت کنند.

دکتر جوانمردی افزود: وقتی افراد شیرخشک را از داروخانه دریافت می‌کنند به شماره تماس اعلام‌شده از سوی ایشان، پیامکی در خصوص قیمت یارانه‌ای و تعداد مجاز دریافت شیرخشک ارسال خواهد شد و نظارت معاونت غذا و دارو بر توزیع این کالا نیز به صورت مستمر انجام می‌شود.

وی بیان کرد: از یکم تا هفتم بهمن ماه سالجاری 13هزار و 217 عدد قوطی شیرخشک در جنوب غرب خوزستان توزیع شده است.

این معاون دانشگاه علوم پزشکی آبادان با تاکید بر این مهم که توزیع شیرخشک در کشور و جنوب غرب خوزستان متوقف نشده است، گفت: تولید و توزیع این محصول در کشور به صورت مستمر در حال انجام است و مردم عزیزمان تلاشی برای ذخیره‌سازی نداشته و در این مورد نگران نباشند.

كلمات كليدي :توزیع شیرخشکجنوب غرب خوزستاندکتر زینب جوانمردی
تعداد بازديد پورتال: 14440718