۶۵ درصد جمعیت هدف آبادان، خرمشهر و شادگان جویای وضعیت فشار خون و دیابت

1402/10/28 پنجشنبه

۲۸۳ هزار و ۵۰۰ نفر در محدوده دانشگاه علوم پزشکی آبادان تا بیست و ششم دی در پویش سلامت شرکت کردند.

به‌ گزارش خبرنگار صدا و سیما، این تعداد معادل ۶۵ درصد جمعیت هدف آبادان، خرمشهر و شادگان است که در طرح پویش سلامت جویای وضعیت فشار خون و دیابت خود شدند. مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با شبکه آبادان گفت: در این سنجش مشخص شد از میان این افراد ۶۵ هزار ۵۰۰ نفر دچار بیماری پیش فشار خون هستند یعنی علائمی دارند که نشان می‌دهد بعد‌ها به فشار خون مبتلا می‌شوند. همچنین ۷ هزار و ۵۲۳ نفر مشکوک به فشار خون و ۱۳هزار و ۶۹۰ نفر نیز با سابقه فشار خون به این مراکز مراجعه کردند. در پویش سلامت همچنین ۱۶هزار و ۶۹۳ نفر دچار پیش دیابت ثبت شدند و ۷هزار و ۸۲۶ نفر مشکوک به دیابت هستند. مشخص شد ۸هزار و۴۰۰ نفر هم مبتلا به دیابت هستند. حسین کایدخورده افزود: این پویش به صورت مستمر در مراکز و خانه های بهداشت ادامه دارد و از سویی قد، وزن و فشار خون و قندخون افراد بالای ۳۰ سال سنجیده می شود. وی تاکید کرد: در طرحی دیگر، افراد دارای علائم می توانند برای تشخیص زود هنگام سرطان روده به سه مرکز ابن سینا، رازی و الغدیر آبادان مراجعه کنند.
كلمات كليدي :پویش سلامتفشار خون و دیابتحسین کایدخوردهدانشگاه علوم پزشکی آبادان
تعداد بازديد پورتال: 14439523