به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، به مناسبت هفته غذا و پس از برگزاری همایش غذا و تقدیر از مدیران عامل و مسوولین فنی برتر واحدهای تولیدی تحت نظارت معاونت غذا و دارو آبادان ، مهندس سید جابر پورشعیب مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو آبادان با حضور در اداره مذکور از کارشناسان واحد غذا با اهدا شاخه گل تقدیر بعمل آورده و از زحمات آنان تشکر نمودند.
ایشان ضمن صحبت با کارشناسان در خصوص دغدغه های کاری و مشکلات آنان در خصوص اهمیت انجام وظایف محوله و لزوم اهمیت ایمنی مواد غذایی ایراد سخن نمودند.
تمامی حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی آبادان می باشد .