کارگاه آموزش

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز در گفتگو با  خبرنگار وب‌دا، گفت: با توجه به پیگیری های صورت گرفته و فعالیتهای شبانه‌روزی، در وقوع سانحه سیلاب کنونی با کمبود دارویی مواجه نشدیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده  علوم پزشکی آبادان، دکتر هدا مجیری افزود: علاوه بر توزیع رایگان دارو و ملزومات پزشکی و بهداشتی مورد نیاز، انجمن داروسازان نیز در زمینه ارائه داروی رایگان، مشارکت بسیارخوبی داشتند.

وی اضافه کرد: از زمان آغاز بحران در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان، مجموعه‌ی غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان به صورت روزانه و مستمر در مناطق سیل زده حضور داشته است و این حضور تا پایان بحران ادامه خواهد داشت.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103473003 تعداد بازديد زيرپورتال: 3487716 اين زيرپورتال امروز: 4318 سایت در امروز: 138126 اين صفحه امروز: 137