کارگاه آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکتر ستار محمدیان، رئیس اداره نظارت بر داروی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به همراه کارشناسان امور مالی ،انفورماتیک ،امور دارویی و انبارداری از طرح خرید نیم متمرکز معاونت غذا و دارو دانشگاه کرمانشاه بازدید کردند.

شایان ذکر است این بازدید به مدت 2 روز از معاونت غذا و دارو و همچنین اجرای آن در بیمارستانهای تحت پوشش انجام گرفت. این طرح توسط معاونت غذا و داروی کرمانشاه در 17 بیمارستان این استان انجام می گیرد.
رئیس اداره نظارت بر داروی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان افزودند: دلیل این بازدید استفاده از تجربیات این استان در اجرای این طرح و الگوبرداری جهت پیاده سازی در دانشکده علوم پزشکی آبادان است.

تعداد بازديد اين صفحه: 261957
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103526903 تعداد بازديد زيرپورتال: 3489057 اين زيرپورتال امروز: 5635 سایت در امروز: 192026 اين صفحه امروز: 297