اطلاعیه ها
1398/7/16 سه‌شنبهمعاون غذا و داروی آبادان
حضور داروساز در مرز شلمچه
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان از حضور دکتر داروساز در شیفت‌های این معاونت در مرز شلمچه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی آبادان ،دکتر هدا مجیری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت:  طبق برنامه‌ریزی‌ها و برگزاری جلسات متعدد، فارماکوپه‌ی روزهای پیاده‌روی اربعین حسینی با همکاری معاونت بهداشت، درمان و فوریت‌های پزشکی تهیه شد.

وی اضافه کرد: داروهای یادشده ابتدا در انبار معاونت نگهداری و پس از آن به انبار مستقر در شلمچه منتقل شد و بعد از عبور 4روزه از خدمات‌رسانی به زوار اربعین با توجه به نسخ تجویزی پزشکان، هیچگونه کمبود دارویی در این مرز وجود نداشته است.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: در هر شیفت کاری 3یا 4نیرو در داروخانه‌ی مرز شلمچه مشغول خدمات‌رسانی هستند و امیدوار هستیم که تا پایان این آیین بتوانیم بهترین خدمات را به زوار محترم ارائه بدهیم.

تعداد بازديد اين صفحه: 262014
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103551222 تعداد بازديد زيرپورتال: 3489518 اين زيرپورتال امروز: 6095 سایت در امروز: 216345 اين صفحه امروز: 354