به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ،یکشنبه 27 مرداد 98، جلسه کمیته اربعین در راستای ارائه خدمات درمانی ویژه مراسم اربعین با حضور دکتر جانبی  معاون درمان دانشکده ، روسا و مدیران بیمارستانها ، مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی، جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت درمان  در دفتر معاون درمان برگزار شد.
در این جلسه بر تلاش مداوم دست اندرکاران خدمات رسان در ایام برگزاری زائران اربعین حسینی تمامی امکانات، تجهیزات و زیرساخت‌های درمانی  و آمادگی کامل در خدمت‌رسانی به زائران با استفاده از تجارب سال‌های گذشته تاکید گردید و مصوباتی جهت آمادگی هرچه بیشتر مراکز درمانی حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان به تصویب شرکت کنندگان در جلسه رسید.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 107841052 تعداد بازديد زيرپورتال: 812705 اين زيرپورتال امروز: 171 سایت در امروز: 122444 اين صفحه امروز: 23