به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر حجت‌اله جانبی قید شده است:« منزلتِ ساعات بيداري شما براي كاستن درد از بيمار جايگاهي بس والا و رفيع هم در دنياي فاني و بي‌شك در جهان باقي خواهد داشت.

پزشکان با دلدادگي به ايثار می‌آموزند تا آلام بشر را به اشتياق و آسودگي جسم و جان برسانند و چه ارزشي بالاتر از هديه‌ي اميد به جامعه‌اي كه سلامتي مولفه‌ي اصلي حركت آن است.

اینجانب ضمن تبريك فرارسیدن یکم شهریورماه، زادروز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک، اين روز خجسته را به تمامی پزشکان ايثارگر و خستگي‌ناپذير سرزمينم به ویژه عزيزانِ والامقامِ شاغل در دانشكده علوم پزشكي آبادان تبريك گفته و سعادت و تندرستي و توفیق استمرار خدمت در این مسير مقدس را برای ایشان از خداوند بزرگ آرزومندم.»

تعداد بازديد کنندگان سايت: 107428511 تعداد بازديد زيرپورتال: 811824 اين زيرپورتال امروز: 191 سایت در امروز: 99712 اين صفحه امروز: 24