اطلاعیه ها

بدین‌وسیله به استحضار می‌رساند معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نظر دارد استادیاران و مربیان فعال و جوان دانشگاه‌های علوم پزشکی را با اهدای یک فقره گرنت تحقیقاتی به میزان 150 میلیون ریال مورد تشویق قرار دهد. لذا خواهشمند است افراد واجد شرایط زیر تا تاریخ 10 آذر‌ماه سال جاری اقدام به ارسال مستندات به دفتر کارشناسان پژوهشی نمایند.

کاندیدای مورد نظر لازم است همه شرایط زیر را دارا باشد:

الف- استادیار /طرحی/قراردادی/پیمانی آن دانشگاه باشد (در دانشکده‌های تازه تأسیس مربی هم قابل قبول است).

ب- 40 سال و یا کمتر داشته باشد (متولد اول آبان 1357 یا بعد از آن).

ج- نویسنده اول یا مسؤول مقاله‌ای با هر سه شرط زیر:

1. ​​نوع مقاله: مقاله اصلی (original article) یا مروری (systematic or narrative)
  2. زمان انتشار: منتشر شده در سال 2017 یا 2018 میلادی (پذیرش یا acceptance مقاله مورد قبول نیست و در هنگام ارسال مدارک می‌بایست مقاله منتشر شده باشد)
  3. محل انتشار: مجله‌ای با شاخص (IF (impact factor معادل 3 و یا بالاتر (سال 2016 میلادی) و یا مجله قرار گرفته در فهرست 5% برتر رشته‌های موضوعی مبتنی بر CiteScore (در سامانه منبع‌یاب، بخش رتبه‌بندی Scopus با محدود کردن شاخص Percentile به Top 5%، می‌توانید قرار داشتن مجله در فهرست 5% را بیابید)