اطلاعیه ها

مجله انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با عنوان                                                               Behavior (SHB)”  “Social Health and   آمادگی کامل دارد تا مقالات علمی ارزشمند اعضای محترم هیات علمی که حاصل از طرحهای تحقیقاتی، پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه های مختلف سلامت روان، حمایتهای اجتماعی، اعتیاد، نابرابری های اجتماعی- اقتصادی، فنون تغییر رفتار، سیاستگذاری سلامت و تجربیات بالینی در حوزه های اجتماعی می باشد را به صورت رایگان پس از طی روند داوری چاپ نماید.

فصلنامه Social Health and Behavior  از کلیه اساتید، محققان و علاقمندان در تخصصهای آموزش و ارتقای سلامت، پرستاری، انسان شناسی، مراقبتهای اولیه، بهداشت جهانی، روانشناسی سلامت، سیاستگذاری سلامت، جامعه شناسی،  اقتصاد سلامت، مدیریت سلامت و سایر رشته های مرتبط دعوت می نماید جهت ارسال مقالات و مطالب برجسته خود در نشریه، به وبسایت نشریه به آدرس: www.journalonweb.com/shb/  مراجعه فرمایند.