1397/12/14 سه‌شنبه
حضور دکتر مبارک و دکتر قنبری در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر ایران
مراسم تجلیل از هفتصد پژوهشگر برتر ایران با حضور وزرای بهداشت و امور خارجه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، تجليل سالانه از هفتصد پژوهشگر برتر علوم پزشكي با شاخص H برابر با ١٥ يا بيشتر با حضور دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، روز پنج‌شنبه 9 اسفندماه در سالن همایش‌های دانشگاه تهران، برگزار شد.
در این مراسم که به موضوعاتی نظیر وضعيت پژوهش هاي ايران در طول چهل سال گذشته، توجه به كيفيت انتشارات نه صرفا كميت آنها، توجه به مطالعات بين رشته اي و همكاري با كشورهاي خارجي واستقلال و خودباوري ايرانيان در زمينه مطالعات پرداخته شد، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری  و دکتر فرشید قنبری عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان حضور داشتند.